Language
EN | MS |

Menyalin produk inkontinen

Adalah biasa untuk berasa janggal apabila perlu menukar produk . Sekiranya anda melakukannya dengan penuh hormat, ia akan membantu anda dan orang tersayang berasa selesa. Mengetahui cara betul untuk menyalin produk bagi orang tersayang akan membuat proses ini lebih cepat dan lancar. Ini dapat membantu mengurangkan perasaan malu. 
 
Sebelum anda melakukan apa-apa, anda perlu mencari produk yang sesuai untuknya – produk yang akan memberikan mereka jaminan terbaik terhadap kebocoran, dan memberi mereka keselesaan maksimum. 

Cara memilih produk yang sesuai

Oleh kerana terdapat beberapa jenis produk yang berbeza, anda mungkin keliru mana yang sesuai untuk keperluan orang tersayang anda. 
 
Di bawah ialah beberapa langkah-langkah asas yang boleh membantu anda membuat keputusan:
Langkah 1:
Cari jenis produk yang paling sesuai dengan keadaan fizikal orang tersayang dan tahap sokongan yang mereka perlukan daripada anda:
 
> Mereka memerlukan sedikit bantuan 
> Mereka memerlukan banyak bantuan 
> Mereka mengalami masalah kesihatan mental
Langkah 2:
Pilih tahap penyerapan (jumlah air kencing yang boleh diserap oleh produk) berdasarkan pada tahap orang tersayang. Tahap penyerapan sering kali ditunjukkan pada pek sebagai titisan: semakin banyak titisan, semakin banyak produk tersebut boleh menyerap. Jika anda tidak pasti tahap yang hendak dibeli, semak dengan doktor anda atau penjagaan kesihatan profesional yang lain.
Langkah 3:
Cari saiz produk yang sesuai. Saiz sangat penting untuk keselesaan dan jaminan kebocoran. Produk yang terlalu besar meningkatkan risiko kebocoran kerana ia tidak sepadan.
 
Sama seperti pakaian, produk boleh didapati dalam pelbagai saiz: sangat kecil (XS), kecil (S), sederhana (M), besar (L), dan lebih besar (XL). Semak dengan doktor anda atau pakar kesihatan lain jika anda tidak pasti dengan saiz orang tersayang. Atau cuba saiz yang berbeza – pesan sampel.

Rangkaian produk kami yang tersedia di kedai-kedai tempatan, bergantung pada lokasi anda. Anda boleh mencari peruncit terdekat anda di sini.

Cara memakai & menyalin produk inkontinen